Aanmelden Foodtruck

AANMELDEN FOODTRUCK

Hey Food Trucker!

Leuk dat jij je foodtruck bij ons aan wilt melden! We heten jou van harte welkom op het inschrijfformulier van het unieke Corso Foodtruck Festival.

Sinds 2016 verwent de Bloemencorso van Loenhout haar bezoekers op een schitterend Foodtruck Festival tijdens de grootste corso van België. Meer dan 15.000 bezoekers vinden jaarlijks hun weg naar de corso van Loenhout.

In 2024 organiseren we voor de achtste maal dit Foodtruck Festival. Het wordt een culinaire totaal beleving waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Onze bezoekers genieten van de druisende feestvreugde in de straat, de sfeer, de geurende en kleurende bloemen, stralende kinderen en lachende familie en vrienden. Jong en oud beleeft de dag van het jaar. Alle  zintuigen worden tot in de puntjes verwend. Met als kers op de taart een culinair orgasme… Welkom als Foodtrucker op ons Foodtruckplein! Welkom op onze 72e corso!

CORSO FOODTRUCK FESTIVAL

Ons Foodtruck festival vind je op het Burgemeester J. Van Looverenplein in het centrum van Loenhout.

Het festival is geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Met 14 Foodtrucks is de keuze reuze….  Streetfood in de ruimste zin van het woord. Van het vertrouwde comfortfood tot wereldkeuken. Een bont gezelschap van foodtruck ondernemers zullen hun culinaire kunsten vertonen op de Bloemencorso Loenhout.

ENTREE

Het foodtruck festival is voor bezoekers aan de Bloemencorso Loenhout gratis te bezoeken. Inkom voor de Bloemencorso bedraagt €10.

PUBLIEK

De corso richt zich hoofdzakelijk op bezoekers afkomstig uit de Noorderkempen/provincie Antwerpen en alle inwoners van de gemeente Wuustwezel.

BETAALMIDDEL

Tijdens de Bloemencorso wordt er overal met een unieke corsomunt betaald. De prijs van de munt is vast bepaald. Munten zijn verkrijgbaar aan diverse muntautomaten in het centrum van Loenhout én aan alle inkomposten.

KOSTEN STAANPLAATS

Staanplaats inclusief 1 vrije groep (230V/16A) stroomaansluiting is gratis! Alle bezoekers betalen met een unieke corsomunt welke inwisselbaar is aan elke Foodtruck, bar of drankstand. Er is 20% afdracht van de omzet!

Bij bevestiging van deelname door de organisator, dient er door de Foodtrucker € 50,-  te worden aanbetaald. De factuur hiervoor wordt verzonden op het moment dat de deelname door de organisator wordt bevestigd, deze dient binnen de wettelijk termijn te worden voldaan. De waarborg wordt nadien verrekend met de af te dragen omzet.

Standaard wordt er geleverd:

  • stroomvoorziening
  • afvalverwerking
  • wc’s
  • muziek

Aan elke Foodtruck vragen wij om zelf voldoende tafels/banken te voorzien per kraam. Wij voorzien vuilnisbakken, maar vragen u wel om toezicht te houden op de properheid van het zitgedeelte bij uw kraam zowel gedurende als na afloop van het festival.

INSCHRIJVEN

Tot en met 1 juli 2024 kunt u uw Foodtruck inschrijven voor deelname aan ons Foodtruck Festival. Na evaluatie van alle aanmeldingen ontvangt u  half juli van ons een bericht over uw deelname.

CONTACT

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via:

Nelle Bogaerts – Verantwoordelijke Foodtruck Festival

E: info@bloemencorsoloenhout.be

Aanmeldformulier Foodtruck

× Heb je vragen?