Wij zijn er voor u!

Wij zitten niet stil! Omdat wij als organisatie al jaren lang kunnen rekenen op uw steun, willen wij er nu ook zijn voor u. Met duizenden volgers op facebook en instagram kunnen wij uw boodschap overbrengen bij een breed publiek. Wij stellen dit netwerk graag kostenloos ter beschikking voor onze trouwe partners. Wij plaatsen uw logo, samen met een aangepaste boodschap. Dit kan een steunbetuiging zijn, een bemoedigende boodschap, informatie over een webshop of info om zaken te doen met respect voor de maatregelen.

Hieronder kan u een logo en een boodschap achterlaten die wij dan verder via onze kanalen zullen verspreiden.

Word sponsor

De coronacrisis doet ons twijfelen: kunnen we verantwoord een 69ste editie organiseren op zondag 13 september 2020? Na raad te vragen bij verschillende instanties, hebben we besloten om alvast aan de voorbereidingen te beginnen. Een definitieve beslissing volgt later, wanneer er hopelijk meer duidelijkheid is.

Jaarlijks ontvangen wij meer dan 15.000 bezoekers, die komen voor de gezelligheid en ambiance van de corso. Een waar volksfeest!
Een ideaal platform om in de kijker te komen bij al deze potentiële klanten én om uw steun aan de corso te tonen!

Uw bedrijf heeft vast twijfels in deze onzekere tijden. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar samen staan we sterker! Als de corona maatregelen verhinderen dat het evenement kan doorgaan zijn er twee opties:

  1. U kiest ervoor om met de sponsoring door te gaan zodat we daarmee het jaar nadien aan de slag kunnen gaan.
  2. U kiest ervoor om de sponsoring in te trekken.

Kies hieronder uit de verschillende mogelijkheden en stel uw pakket op maat samen.

Wenst u meer info? Vraag naar onze sponsorbrochure of neem rechtstreeks contact op met de Bloemencorso Loenhout op sponsoring@bloemencorsoloenhout.be.