Elke tweede zondag van september staat het kleine dorp Loenhout op zijn kop. Na maanden van hard werken trekt dan een kleurrijke bloemenstoet door de straten van Loenhout. Een stoet van meer dan 30 grote praalwagens.

Elk jaar trekt ons evenement meer dan 15.000 bezoekers. Bezoekers vooral afkomstig uit de provincie Antwerpen en in het bijzonder uit de Noorderkempen. Als onze bezoekers komen voor de gezelligheid en ambiance van de corso. Het is een waar volksfeest.

Een ideaal platform om voor uw bedrijf of product bekendheid te verwerven bij al deze potentiële klanten én een uitgelezen kans om uw steun aan de corso tot uitdrukking te brengen en uw bedrijfsnaam aan de corso te verbinden!

Word sponsor

Wij kunnen lokale visibiliteit bieden tijdens Bloemencorso Loenhout 2024 aan de hand van volgende aangepaste sponsorformules: Reclame in de CORSOgids, op schermen of spandoeken langs de omloop of in de feesttent, op onze website, op de kalender of op een uniek plekje.

Kies uit de verschillende mogelijkheden in ons formulier en stel uw pakket op maat samen. Bekijk ook zeker de technische specificaties in DEF01_Advertentieoverzicht-2024

Wenst u meer info? Neem rechtstreeks contact op met de Bloemencorso Loenhout op sponsoring@bloemencorsoloenhout.be.