TENTOONSTELLING

Corsokoorts ook op maandag
Op corsomaandag is het jaarlijks nagenieten van de corsowagens op het tentoonstellingsterrein van Corso Loenhout. Die dag biedt Bloemencorso Loenhout in samenwerking met het Bloementeam Loenhout de bezoekers de gelegenheid om de prachtige praalwagens nog een keer in alle glorie van dichtbij te bewonderen.

Geïnteresseerden kunnen een rondleiding krijgen van onze jonge en enthousiaste gidsen. Deze gidsen – allen leerlingen  van het 5de en 6de leerjaar van gemeenteschool “ ’t Blokje “ – lichten je vakkundig in over de werking van de buurtschappen, de corsowagens en de historiek van Bloemencorso Loenhout.

Voor of na een bezoek aan het tentoonstellingsterrein kunnen alle aanwezigen in de feesttent o.l.v. het Bloementeam Loenhout en op de uitnodigende muziek van het huisorkest uitgebreid en Coronaproof napraten met een lekkere tas koffie, een Trappist Westmalle van ’t vat of een andere heerlijke versnapering. Dit alles tegen democratische prijzen.

Praktisch:
Het tentoonstellingsterrein is gelegen op het Sportcomplex ‘’De Dorens‘’, Dorensweg in Loenhout. Het terrein is geopend van 10.00 tot 18.00 uur
en heeft een gratis ruime parking voor fietsen en uuto’s. De inkom is € 3,00.

Iedereen is welkom, reserveren is niet nodig!