Graag heten we u en uw begeleider van harte welkom op de 72e editie van de Bloemencorso Loenhout op zondag 8 september 2024. Omdat het voor mensen met een beperking niet altijd even gemakkelijk is om een evenement te bezoeken, hebben wij een speciale zone voorzien met de nodige faciliteiten. Zo hoeft u niets te missen van ons schitterende evenement en bent u zeker van assistentie en comfort.

Voor wie?

Onze faciliteiten zijn bestemd voor mensen met een beperking zoals rolstoelgebruikers, slecht ter been, mensen met een klein gestalte, tijdelijke handicap, autisme, verstandelijke beperking, ziekte, … Ook assistentiehonden zijn welkom!

Kiss & ride – zone

Er is een speciale parking voorzien vlakbij de inkom en ingerichte zone voor mensen met beperking. Er is tevens een Kiss & Ride zone zodat u zich zo dicht mogelijk bij het parcours kunt laten afzetten om de wandelafstand te beperken. Aan de inkom zijn rolstoelen voorzien om u naar de ingerichte zone te laten vervoeren. Deze rolstoelen kunnen helaas niet worden uitgeleend tijdens het evenement.

Assistentie in ingerichte zone

Wij bezorgen u de nodige begeleiding (bv. verplaatsing van en naar de zone, eten en drinken, naar toilet,…) zodat u samen met uw familie, vrienden en/of begeleiding een fijne dag kan beleven.

Aanmelden

Inschrijven is niet nodig. Kom ter plaatse en onze vrijwilligers zullen u van harte ontvangen aan de inkom ter hoogte van de Sint-Lenaartseweg!