Foodtruck Festival

CORSO FOODTRUCK FESTIVAL

Sluit je ogen. Druisende feestvreugde in de straat. Je geniet van de sfeer, de kleine dingen om je heen, de geurende en kleurende bloemen, stralende kinderen en lachende familie en vrienden. Een mix van aanstekelijke popmuziek met een funky twist komt op je af. Jong en oud beleeft de dag van het jaar. Al je zintuigen worden tot in de puntjes verwend. Met als kers op de taart een culinair orgasme… Welkom op ons Foodtruckplein! Welkom zondag 8 september op onze 72e editie!

LOCATIE

Ons Foodtruck festival vind je tegenover de kerk op het Burgemeester J. Van Looverenplein. Met doorgaans 8 tot 10 Foodtrucks is er ruime keuze aan allerlei lekkers…. Twijfels slaan toe. Streetfood in de ruimste zin van het woord. Van het vertrouwde comfortfood tot wereldkeuken.

Het festival is geopend op corsozondag 8 september van 10.00 tot 20.00 uur.

DEZE FOODTRUCKS WAREN AANWEZIG OP ONS FESTIVAL IN 2023

Elf mobiele keukentjes hebben zondag 10 september de corso omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Je vond hier een waaier van wereldse gerechtjes en een ruime selectie street food van verschillende achtergronden, een moment van echte ontdekking en verwennerij met talloze andere sfeervolle manieren om je te ontspannen.

Asian Fusion Cuisine

Tunga en Tseegii, de twee bezielers van Asian Fusion Cuisine & afkomstig uit Mongolië, zijn geboren fijnproevers van de Aziatische keuken. Met veel passie bereiden zij eigenhandig Mongoolse en Koreaanse specialiteiten. Een bezoekje waard als u graag de authentieke Aziatische keuken wilt proeven!

Asian Fusion Cuisine Foodtruck

Street Eats BBQ

Zij zijn zot van BBQ’en en dat merk je aan hun eten! Wil jij je laten verwennen met gerookte, gegrilde en kruidige smaken! Ga dan zeker een kijkje nemen bij deze enthousiaste bende! Je zal niet worden teleurgesteld.

Frozen happiness

Dit vrolijk duo serveert met plezier de heerlijkste pannenkoeken voor jou. De gewone klassieker of een tikkeltje specialer, je kan het allemaal vinden bij frozen happiness. Smullen maar!

Batata & Fish

Ze noemen zichzelf jong, dynamisch en super gemotiveerd. En dat zal je merken! Wil jij kennis maken met de beste fish&chips die er is, schuif aan bij batata & fish!

De Miekes

De Miekes presenteren: de trappistenbar van Westmalle. Bij ons kan je genieten van een heerlijke Tripel, dubbel of een Extra voor de durvers onder ons! Verder serveren we verfrissende alcoholische en non-alcoholische verwennerijen.

Big Foods Retrofriterie

Mmm… toch gewoon zin in een frietje. De retrofriterie van Big Foods Eventcatering biedt de enige echte artisanale Belgische frieten met een uitgebreid assortiment snacks. Comfortfood van Belgische bodem! Soms hoeft het niet meer te zijn.

Crunch foodtruck

Zij zijn al geroutineerd en helemaal klaar om na een lange stille periode terug het beste van zichzelf te geven. Vanuit een blauw vintage foodtruckje bieden ze diverse speciale XL-hotdogs aan voor groot en klein. Kom en schuif aan in de rij!

Chimneys

Zij hebben hun hart verloren in Budapest en ontdekten daar de chimney, een lokale lekkernij. Benieuwd, kom proeven van hun zoete en hartige varianten!

Schrok&roll

Dol op pasta en lekkere sauzen dan ben je bij Schrok&roll aan het goede adres. Wij bieden heerlijke verse sauzen en verschillende soorten pasta aan, afgewerkt met een lekkere topping. Een klassieke saus of toch liever eens wat anders, bij de retro truck van Schrock&Roll is er voor ieders wat wils!

Flavour Jay

Flavour Jay, da’s lekker eten. Ruime keuze uit aperitiefhapjes, croques, burgers, desserts of iets anders. De keuze is aan jou!

Taquria mister en misses

Deze Mexicaanse ‘taqueria’ brengt ons naar Zuid-Amerika. Via de gerechten die worden geserveerd, worden de mensen in contact gebracht met het hart van de Mexicaanse cultuur. Kom langs & ervaar de liefde voor deze cultuur.

FOTO'S FESTIVAL 2021

FOTO'S FESTIVAL 2019

FOTO'S FESTIVAL 2018

FOTO'S FESTIVAL 2017

FOTO'S FESTIVAL 2016

× Heb je vragen?