Foodtruck Festival

CORSO FOODTRUCK FESTIVAL

Sluit je ogen. Druisende feestvreugde in de straat. Je geniet van de sfeer, de kleine dingen om je heen, de geurende en kleurende bloemen, stralende kinderen en lachende familie en vrienden. Een mix van aanstekelijke popmuziek met een funky twist komt op je af. Jong en oud beleeft de dag van het jaar. Al je zintuigen worden tot in de puntjes verwend. Met als kers op de taart een culinair orgasme… Welkom op ons Foodtruckplein! Welkom op onze speciale 70 jarig jubileumeditie.

LOCATIE

Ons Foodtruck festival vind je tegenover de kerk op het Burgemeester J. Van Looverenplein. Met doorgaans 8 tot 10 Foodtrucks is er ruime keuze aan allerlei lekkers…. Twijfels slaan toe. Streetfood in de ruimste zin van het woord. Van het vertrouwde comfortfood tot wereldkeuken.

Het festival is geopend op corsozondag 11 september van 10.00 tot 20.00 uur.

DEZE FOODTRUCKS STONDEN IN 2021 OP ONS FESTIVAL

Ruim tien mobiele keukentjes zullen zondag 11 september de corso omtoveren tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Je vind hier straks een waaier van wereldse gerechtjes en een ruime selectie street food van verschillende achtergronden, een moment van echte ontdekking en verwennerij met talloze andere sfeervolle manieren om je te ontspannen.

Onderstaand de aanwezige Foodtrucks in 2021. De Foodtrucks voor 2022 worden momenteel gecontacteerd en kunnen zich aanmelden.

Het Wilde Zwijn

Enkele enthousiastelingen zijn een nieuw avontuur gestart en staan er sinds dit jaar met hun foodtruck. Kom genieten van de creaties die ze maken op hun smoker & BBQ. Je zal verrast worden door smaken uit de Balkan. Wij zijn zeker dat ze je niet zullen teleurstellen!

Tapasta

Iets minder ver van huis brengt Italië velen tot inspiratie. Toppertjes van Tapasta zijn de huisbereide sauzen en pasta’s. Keuze uit de klassieker ‘Bolognaise’, de vernieuwende ‘Kip, curry & prei’, maar ook de vertrouwde ‘ham met kaas’ & vegetarische ‘Pesto’ of laat je verrassen met de pastasaus van het huis!

Gooische koffiebus

Hier kan je terecht voor de echte en volledige koffiebeleving! Van een espresso tot ice cappuccino, ze toveren het voor je ogen op tafel! Als kers op de taart serveren ze lekkere zoetigheden, van een zalige kokosmakron tot heerlijk bananenbrood.

Asian Fusion Cuisine

Tunga en Tseegii zijn de twee bezielers van Asian Fusion Cuisine. Beiden zijn afkomstig uit Mongolië en fijnproevers van de Aziatische keuken. Met veel passie voor de Oosterse keuken bereiden zij eigenhandig Mongoolse en Koreaanse specialiteiten. U proeft en smaakt de authentieke Aziatische keuken.

Asian Fusion Cuisine Foodtruck

Taqueria MisterandMisses

Maak je graag kennis met de Mexicaanse streetfood, dan ben je hier aan het goede adres. Kom proeven van een lekkere tortilla of tamales. Eten met de typische Mexicaanse smaak die je meteen naar de zonnige en exotische sferen van Zuid-Amerika zal brengen.

Baaria Pizza on the road

Droom weg naar Italië. Waar Giovanni in een Siciliaanse pizzaiolo pizza’s heerlijk vers bereidt en afbakt in een houtgestookte pizzaoven. In een
handomdraai heeft hij meteen een ultradunnne en krokante pizza voor je klaar. Genieten maar!

Foodtruck Festival Bloemencorso Loenhout

Big Foods retrofriterie

Mmm… toch gewoon zin in een frietje. De retrofriterie van Big Foods Eventcatering biedt de enige echte artisanale Belgische frieten met een uitgebreid assortiment snacks. Comfortfood van Belgische bodem! Soms hoeft het niet meer te zijn.

Crunch foodtruck

Zij zijn al geroutineerd en helemaal klaar om na een lange stille periode terug het beste van zichzelf te geven. Vanuit een blauw vintage foodtruckje bieden ze diverse speciale
XL-hotdogs aan voor groot en klein. Kom en schuif aan in de rij!

Ons Lucy

Ons Lucy is er al vanaf het begin bij en speelt opnieuw een thuismatch met hun originele en handige wafels op een stokje! Daarbij experimenteert Sara met producten uit de streek om de lekkerste desserts te bekomen. We kijken ernaar uit wat ze dit jaar voor ons in petto heeft.

Schrok&roll

Dol op pasta en lekkere sauzen dan ben je bij Schrok&roll aan het goede adres. Wij bieden heerlijke verse sauzen en verschillende soorten pasta aan, afgewerkt met een lekkere topping. Een klassieke saus of toch liever eens wat anders, bij de retro truck van Schrock&Roll is er voor ieders wat wils!

FOTO'S FESTIVAL 2021

FOTO'S FESTIVAL 2019

FOTO'S FESTIVAL 2018

FOTO'S FESTIVAL 2017

FOTO'S FESTIVAL 2016