Tickets

ONLINE VERKOOP

De Bloemencorso van Loenhout is het mooiste en grootse corso van België. Al 71 jaar staat een bezoek aan de corso garant voor een toffe dag uit en brengt het keer op keer de bezoekers in verwondering.

Bestel snel, eenvoudig én voordelig je tickets online in de voorverkoop of bij één van onze voorverkooppunten voor de 71e editie.

Tarieven:

Inkom- en tribunekaarten voor Bloemencorso Loenhout koop je online in onze ticketshop of aan de kassa’s op zondag 10 september 2023.

Inkomprijzen Corso Loenhout 2023:

  • Kinderen tot 12 jaar gratis
  • Online verkoop: inkom € 8,- per persoon en tribunekaarten € 5,- per persoon, exclusief ticketkosten (€0,13 per ticket en €0,25 per transactie). Online voorverkoop t/m 9 september 20.00u.
  • Aan de kassa op corsozondag: inkom € 10,- per persoon

Voorverkooppunten:
Koop je liever jouw ticket bij één van onze voorverkooppunten, dan kan je terecht op de volgende adressen:

Café De Zwaluw
Kapelstraat 5, 2990 Loenhout

Op Den Huffel
Huffelplein 9, 2990 Loenhout

Bibliotheek Wuustwezel
Dorpsstraat 36, 2990 Wuustwezel

Voor bezoekers met een beperking  is speciale ondersteuning zoals persoonlijke begeleiding, het uitlenen van rolstoelen en het inrichten van een speciale zone met de nodige faciliteiten.

Tribune:

Wil je verzekerd zijn van een goede zitplaats aan het parcours en op de plaats waar de prijzen worden uitgereikt? Bestel dan naast je inkomticket ook direct online een tribunekaart. De tribune is voorzien van individuele stoelen. Er zijn geen gereserveerde plaatsen. Voor kinderen dient ook een zitplaats gekocht te worden, tenzij het kind nog op schoot kan zitten. Een tribunekaart kun je ook altijd nog aanschaffen op de dag zelf vanaf 13.00 uur, mits er nog plaats is.

Zitplaats op eretribune: € 5,- per persoon (tribunekaarten zijn online beperkt beschikbaar).

Parking:

Er zijn voldoende parkings voorzien langs alle invalswegen. Parkeren kost €3,- voor een ganse dag.

Tentoonstellingsterrein:

Op maandag 11 september kunt u alle corsowagens nog eens op uw gemak bewonderen op het tentoonstellingsterrein aan Sportcomplex “De Dorens”, Dorensweg in Loenhout. Het terrein is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Gedurende de hele dag zijn gidsen van gemeenteschool ‘t Blokje beschikbaar die u rondleiden langs de wagens. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in de feesttent van het Bloementeam Loenhout.

Inkom tentoonstelling: € 3,- per persoon
Gratis parking voor fietsen en auto’s is voorzien

× Heb je vragen?