Tickets

Beleef de corso

De Bloemencorso van Loenhout is het mooiste en grootse corso van België. Al 69 jaar staat een bezoek aan de corso garant voor een toffe dag uit en brengt het keer op keer de bezoekers in verwondering.

Tarieven:

De online voorverkoop is nog niet geopend.

Inkomkaarten voor Bloemencorso Loenhout koop je straks in de online verkoop of aan de kassa’s op zondag 13 september. Doordat we dit jaar vanwege Corona een corso “light” versie gaan uitwerken zonder tribunes, Foodtruck festival, … , zijn de toegangsprijzen verlaagd.

Inkomprijzen Corso Loenhout 2020:

  • Kinderen tot 12 jaar gratis
  • Online: € 5,-
  • Aan de kassa: € 5,-

Dit jaar is de Bloemencorso niet toegankelijk voor iedereen zoals alle voorgaande edities! Vanwege de Corona maatregelen kunnen we voor bezoekers met een beperking  geen ondersteuning bieden zoals persoonlijke begeleiding, het uitlenen van rolstoelen en het inrichten van een speciale zone met de nodige faciliteiten.

 

Tribune:

Vanwege de Corona maatregelen zijn er dit jaar geen tribunes aanwezig.

 

Parking:

Er zijn voldoende parkings voorzien langs alle invalswegen. Parkeren kost €2 voor een ganse dag.

 

Tentoonstellingsterrein:

Op maandag 14 september kunt u alle corsowagens nog eens op uw gemak bewonderen op het tentoonstellingsterrein aan Sportcomplex “De Dorens”, Dorensweg in Loenhout. Het terrein is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Gedurende de hele dag zijn gidsen van gemeenteschool ’t Blokje beschikbaar die u rondleiden langs de wagens. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in de feesttent van het Bloementeam Loenhout.

Inkom tentoonstelling is dit jaar uitzonderlijk GRATIS.

Gratis parking voor fietsen en auto’s is voorzien.