Tickets

ONLINE VERKOOP

De online voorverkoop is gestopt, maar u kunt in onze ticketshop nog wel snel en eenvoudig uw inkomticket online bestellen aan het reguliere tarief. Hiermee voorkomt u wachttijden aan de kassa’s en kunt u direct door naar de kaartcontrole.

De Bloemencorso van Loenhout is het mooiste en grootse corso van België. Al 69 jaar staat een bezoek aan de corso garant voor een toffe dag uit en brengt het keer op keer de bezoekers in verwondering.

Tarieven:

Inkomkaarten voor Bloemencorso Loenhout koop je online in onze ticketshop of aan de kassa’s op zondag 12 september 2021.

Inkomprijzen Corso Loenhout 2021:

  • Kinderen tot 12 jaar gratis
  • Online verkoop: € 10,- per persoon, exclusief ticketkosten (€0,13 per ticket en €0,25 per transactie).
  • Aan de kassa op corsozondag: € 10,- per persoon

Voor bezoekers met een beperking  is speciale ondersteuning zoals persoonlijke begeleiding, het uitlenen van rolstoelen en het inrichten van een speciale zone met de nodige faciliteiten.

Tribune:

Eretribune: € 4,- per persoon.
Tribunekaarten zijn uitsluitend op de dag zelf aan de tribune te koop.

Parking:

Er zijn voldoende parkings voorzien langs alle invalswegen. Parkeren kost €2 voor een ganse dag.

Tentoonstellingsterrein:

Op maandag 13 september kunt u alle corsowagens nog eens op uw gemak bewonderen op het tentoonstellingsterrein aan Sportcomplex “De Dorens”, Dorensweg in Loenhout. Het terrein is geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Gedurende de hele dag zijn gidsen van gemeenteschool ‘t Blokje beschikbaar die u rondleiden langs de wagens. Voor een hapje en drankje kunt u terecht in de feesttent van het Bloementeam Loenhout.

Inkom tentoonstelling: € 3,- per persoon
Gratis parking voor fietsen en auto’s is voorzien