Tickets

Beleef de corso

De Bloemencorso van Loenhout is het mooiste en grootse corso van België. Al 67 jaar staat een bezoek aan de corso garant voor een toffe dag uit en brengt het keer op keer de bezoekers in verwondering. Benieuwd naar dit fleurige totaalspektakel? Koop dan nu al je inkomkaarten via onze Early Bird actie!

EARLY BIRD ACTIE

EARLY BIRD ACTIE

Koop als één van de eersten jouw kaartje voor de corso 2018. De Early Bird verkoop start op zondag 10 juni en duurt tot en met zondag 1 juli. Vroege vogels profiteren van €3 korting (excl. ticketkosten) op de reguliere inkomprijs. Na 1 juli betaal je geen €6, maar €7 (excl. ticketkosten) voor een ticket in de voorverkoop.

Vermeld bij bestellen kortingscode: earlybird

Haast je, want de Early Bird tickets zijn beperkt in aankooptijd.

Tarieven:

Early Bird: €6*

Voorverkoop: €7**

Inkom: €9

Kinderen jonger dan 12 jaar: Gratis

Tribune (open vanaf 13u): €4***

Parking: €2

Tentoonstelling maandag: €3

De Bloemencorso is toegankelijk voor iedereen! Voor bezoekers met een beperking is er in samenwerking met Inter VZW een speciale zone ingericht met de nodige faciliteiten.

* Early Bird tickets – Koop als één van de eersten jouw kaartje voor de corso 2018. De Early Bird verkoop start op zondag 10 juni. Let op, de Early Bird kaarten zijn beperkt verkrijgbaar tot en met zondag 1 juli.

** Voorverkoop – de online voorverkoop voor Bloemencorso Loenhout start op maandag 2 juli.

*** Tribunekaarten zijn uitsluitend op corsozondag aan de tribunes zelf te koop.