Kinderjuryleden gezocht

De organisatie van de bloemencorso Loenhout is op zoek naar 4 kinderen voor de Kinderjury 2024!

Ben jij tussen 9 en 14 jaar en lijkt het jou leuk om de aankomende editie een jurylid te zijn bij de bloemencorso? Grijp dan nu je kans! Onder begeleiding van twee juryleden gaan jullie de kleine kinderwagens beoordelen en kiezen jullie samen de winnaar van de Kinderjury 2024.

Op corsozondag worden jij en je ouders als VIP’s ontvangen met een hapje en een drankje en mogen jullie plaatsnemen op de eretribune. Vanaf de eerste rij kan je dan de wagens goed bekijken, beoordelen en punten geven! Bij de tweede doortocht mag je dan zelf de beker uitreiken aan de winnaar. Als alle kinderprijzen uitgereikt zijn, ben je vrij om met je gezin verder te genieten van de corsodag.

Schrijf je in!

Overtuig ons waarom jij in deze jury thuishoort!

Vul onderstaand formulier in voor 22 juli. Na het invullen ontvang je een bevestiging van je antwoorden via mail (indien niet, mail ons even). Uit de aanmeldingen kiezen wij 4 nieuwe juryleden en ontvang je na de deadline een bericht of je gekozen bent of niet. Wie weet behoor jij tot de gelukkigen die in de Corso Kinderjury zitten en mag jij beslissen welke wagen de Kinderjuryprijs verdient! Hopelijk tot dan!

Let op: kinderen die wonen in Loenhout, kunnen geen deel uitmaken van de kinderjury.

Nog vragen? Mail naar kindercorso@bloemencorsoloenhout.be