Ook voor uw bedrijf.

SPONSORING WERKT!

Elk jaar trekt de Bloemencorso Loenhout meer dan 15.000 bezoekers. Bezoekers vooral afkomstig uit de provincie Antwerpen en in het bijzonder uit de Noorderkempen. Als onze bezoekers komen voor de gezelligheid en ambiance van de corso. Het is een waar volksfeest.

De corso van Loenhout is een uniek en bijzonder evenement. Een ideaal platform om voor uw bedrijf of product bekendheid te verwerven bij al deze potentiële klanten én een uitgelezen kans om uw steun aan de corso tot uitdrukking te brengen en uw bedrijfsnaam aan de corso te verbinden!

Via het onderstaande formulier kunt u uw eigen sponsorpakket samenstellen. U hebt de keuze uit één van de vele sponsormogelijkheden met aandacht voor de promotie en zichtbaarheid van uw bedrijf. Wilt u liever maatwerk om uw bedrijf in de kijker te zetten of uw klanten/relaties in de watten te leggen? Neem dan gerust contact op met ons om sponsoring op maat van uw bedrijf uit te werken.

2019

SPONSORFORMULIER

Ja, graag laat ik sponsoring van de Bloemencorso Loenhout in het voordeel van mijn bedrijf werken. Ik kies een van de onderstaande formules (prijzen exclusief BTW).

× Heb je vragen?