Vriend van corso Loenhout

Word vriend van Bloemencorso Loenhout

Draagt u de Bloemencorso Loenhout een warm hart toe? Word dan vriend!

Bloemencorso Loenhout is de mooiste en grootste corso van België elke 2e zondag van september. Meer dan 4 miljoen dahlia’s worden verwerkt in de kleurrijke stoet van 32 praalwagens gecombineerd met straatartiesten en muziekkorpsen. Daarnaast worden voor en op de praalwagens gewerkt met vele figuranten voor extra beleving en animatie. Ruim 12.000 bezoekers genieten elk jaar van ons evenement.

Om zo’n fijn en groots evenement als Bloemencorso Loenhout te realiseren, zijn er 1.200 vrijwilligers in touw met het bouwen van de praalwagens en de organisatie. Naast alle vrijwillige inzet is er natuurlijk ook geld nodig. Want het organiseren van de Bloemencorso Loenhout brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Als vriend van ons corso helpt u ons met een financieel steuntje in de rug. Dat kan al vanaf €1,00 en het maximale bedrag bepaalt u volledig zelf.

Bij het online bestellen van uw tickets, kunt u met één klik een vast bedrag doneren; €1,00 of €5,00. Toch liever een ander bedrag doneren? Ook dat kan. Als u bijvoorbeeld €3,00 wilt doneren, dan kunt u 3x het “€1,00 vriend corso Loenhout” aan uw winkelmand toevoegen.

Steun ons corso zodat we die bijzondere corsotraditie van Bloemencorso Loenhout in stand kunnen houden, nu en in de toekomst! Alle wagenbouwers en de organisatie danken u alvast voor uw gift. Samen maken we Bloemencorso Loenhout financieel mogelijk.

× Heb je vragen?