UiTPAS Van Polder tot Kempen

UiTPAS voordeelkaart

De Bloemencorso van Loenhout is het mooiste en grootse corso van België. Al 72 jaar staat een bezoek aan de corso garant voor een toffe dag uit en brengt het keer op keer de bezoekers in verwondering.

De corso bezoeken met een UiTPAS regio Van Polder tot Kempen is nóg leuker, want bij aankoop van een corsoticket spaar je punten die je kan omruilen tegen voordelen.

Omdat wij het als gemeenschapsorganisatie belangrijk vinden dat iedereen van vrije tijd moet kunnen genieten, ontvangen bezoekers die het financieel moeilijk hebben 80% korting op ons inkomtarief met een UiTPAS kansentarief. Om van deze korting gebruik te kunnen maken, vul je bij het online bestellen van je tickets jouw pasnummer in als kortingscode. De website herkent zelf of jouw UiTPAS in aanmerking komt voor het verlaagd kansentarief.

Je hebt nog geen UiTPAS? Een UiTPAS of UiTPAS met kansentarief aanvragen voor deelname aan activiteiten in de regio Van Polder tot Kempen doe je bij jouw gemeente. De regio Van Polder tot Kempen wordt gevormd door de gemeenten Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem en Wuustwezel.

Bezoek de UiTPAS website voor meer informatie.

× Heb je vragen?