Topmodel wordt corso-ambassadrice

Topmodel wordt corso-ambassadrice

1 mei 2016

Vlaams topmodel Ine Neefs is uithangbord Bloemencorso Loenhout

Ter gelegenheid van de 65ste jubileumeditie is Vlaams topmodel Ine Neefs een heel jaar lang de corso-ambassadrice van de Loenhoutse Bloemencorso.

Corso zit in haar genen

Met Ine Neefs hebben wij een gedroomde ambassadrice. Het topmodel heeft de corso in haar genen. “Als klein meisje namen mijn ouders en grootouders mij altijd mee naar de Loenhoutse corso. Kleurrijke wagens in allerlei formaten en ontwerpen, dat maakte altijd een grote indruk op mij. Een bezoek aan de corso was een jaarlijks hoogtepunt en iets om naar uit te kijken.” Sinds 2010 is Ine zelf actief betrokken bij de corso. “In mijn schaarse vrije tijd probeer ik tijdens het corsoseizoen zoveel mogelijk de bouwtent van mijn eigen buurtschap WA.KA.WE te bezoeken. Toen men mij vroeg om ambassadrice te worden, heb ik geen moment moeten nadenken. Het is een eer om een jaar lang de corso in binnen- en buitenland te vertegenwoordigen en ik zal dat vol overgave doen.”

Over Ine Neefs

Ine Neefs was drie jaar geleden nog een doodgewoon mooi meisje uit Wuustwezel. Tijdens een dagje shoppen met een vriendin op de Meir in Antwerpen is zij ontdekt door het modellenbureau Dominique Models. Sindsdien is haar leven grondig veranderd. Ine reist continue tussen New York, Londen, Milaan en Parijs en loopt als topmodel in gerenommeerde shows. Ze is ook geregeld te zien op televisie in fashionshows.

Haar carrière is met een serieuze stroomversnelling gestart: haar eerste campagne was meteen voor het luxemerk, Valentino. En daarna is het enkel maar in stijgende lijn verder gegaan. Zo heeft zij verschillende Prada campagnes gedaan. Maar ook andere campagnes zoals Zara, Tory Burch, Vera Wang, Anna Sui, Hugo Boss, Furla,… In totaal heeft Ine Neefs nu al 213 shows gelopen voor verschillende merken zoals Tommy Hilfiger, Prada, Chanel, Dior, Diesel, Balmain, Gucci, Fendi, Lacoste, Victoria Beckham, Louis Vuitton, Dolce and Gabanna, Calvin Klein. Zij werkt momenteel voor 5 verschillende agentschappen; DNA in New York, Special Management in Milaan, Oui Management in Parijs, Squad Management in Londen en dan uiteraard Dominique Models in België.

About the Author

× Heb je vragen?