corsogazet

Plaats jouw boodschap in de CORSOgazet


2020 was een jaar om snel te vergeten. Door de coronacrisis moesten we met z’n allen in ons kot blijven. Leuke uitstapjes waren uit den boze. De coronacrisis heeft zwaar gewogen op jong en oud, maar gelukkig ziet de zomer van 2021 er toch iets rooskleuriger uit.

En dat geeft ook de corsovrijwilligers van Loenhout goesting, heel veel goesting om er opnieuw tegenaan te gaan. Zij gaan opnieuw een onvergetelijk evenement en een toffe dag uit creëren op zondag 12 september voor iedereen die dit jaar voor een vakantie in eigen land kiest.

Unieke samenwerking

Om het doorgaan van de Bloemencorso Loenhout aan het grote publiek kenbaar te maken, gaat de organisatie samenwerken met de gratis krant De Zondag. Een unieke samenwerking waarvan ook u als partner van de corso profiteert!

25% van de Vlamingen leest De Zondag. En op 5 september lezen ze allemaal de CORSOgazet. Een gazet vol wist je datjes en nieuws over de grootste corso van België… en over uw zaak. Want er gelden uitzonderlijke advertentietarieven voor deze speciale editie van De Zondag.

Met een nationale oplage van 688.000 exemplaren is de Zondag de best gelezen krant van Vlaanderen; 25% van de Vlamingen leest De Zondag. We zijn dan ook super blij met de samenwerking tussen De Zondag en de Corso.

Waarom adverteren in de CORSOgazet?

Als je kiest om te adverteren in de CORSOgazet, dan kies je voor lokale zichtbaarheid. Die is belangrijker dan ooit sinds de Ik koop lokaal-beweging uitgroeide tot een echte mentaliteit in Vlaanderen. Bovendien link je jouw merk aan een evenement dat staat voor sociaal engagement, traditie, gezelligheid en creativiteit. Deze mix van ingrediënten zorgt jaar na jaar voor een volksfeest waar iedereen die er bij aanwezig was achteraf met een goed gevoel terug naar huis gaat.

Samen profiteren

Met de Corsogazet bereik je maar liefst 130.500 lezers in de Noorderkempen. Lezers welke op zondagochtend tijd vrij maken voor onze én jouw boodschap. Naast super verlaagde advertentietarieven is het ook éénmalig mogelijk om te adverteren op kleinere formaten. Hierdoor is adverteren al mogelijk vanaf 177,00 euro.

Maar niet alleen jij profiteert. Ook de corso profiteert. Want voor elk geplaatste advertentie ontvangen wij redactieruimte in De Zondag. Hoe groter de advertentie, hoe meer wij kunnen schrijven over de corso. Over een win-win gesproken.

Praktisch

Uitgever: Roularta Media i.s.m. Bloemencorso Loenhout
Oplage: 45.000 exemplaren
Verspreiding: Antwerpen Noord
Tarieven: kortingen van 30% tot 45% op het standaard advertentietarief De Zondag Antwerpen Noord
Formaten: van 1/16e tot 1/3e
Verschijning: zondag 5 september

Adverteren in de Corsogazet en De Zondag?

Interesse om 130,500 lezers op zondag 5 september te bereiken met jouw boodschap in de CORSOgazet van De Zondag? Mail dan naar sponsoring@bloemencorsoloenhout.be en wij contacteren jou om de mogelijkheden te bespreken.
Let op: de CORSOgazet is een extra communicatiemiddel en niet hetzelfde als de vertrouwde Corsogids. De Corsogids is het programmaboekje van de Corso.

Downloads

× Heb je vragen?