documentaire

TICKETRESERVATIE DOCUMENTAIRE

In 2022 bestond de Bloemencorso van Loenhout 70 jaar. 70 jaar passie, verbondenheid, gezelligheid en 70 jaar samen bouwen aan de grootste corso van België. Niet zo heel evident en wij zijn dan ook zeer trots op het behalen van deze mijlpaal van onze kleurrijke traditie.

Naar aanleiding van 70 jaar corso, zijn er in 2022 opnamen gemaakt rond bepaalde activiteiten en gebeurtenissen van ons corso. Deze opnamen zijn verwerkt tot een documentaire waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt en de corso op een andere manier leert kennen aan de hand van interviews, verhalen en herinneringen.

Op zondag 16 april 2023 vindt de première plaats van onze documentaire in CG De Kadans in Wuustwezel. Er zijn twee voorstellen voor telkens 254 personen.

Bestel gratis jouw ticket voor de première vertoning en herbeleef 70 jaar corso Loenhout.

Praktisch:

Een inkomkaart voor de première van de corso documentaire is enkel online GRATIS te reserveren in onze ticketshop.

Er zijn twee voorstellingen: om 13.00 en 16.00 uur. De plaatstoewijzing start om 13.30 en 16.30 uur. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid tot gezellig na-borrelen.

Let op:  dit is een gratis evenement. Om iedereen de kans te geven om aanwezig te zijn, verzoeken wij u dringend om op voorhand uw kaart te annuleren als u onverwacht niet naar de voorstelling kunt komen. Annuleren is mogelijk tot uiterlijk 9 april. Annuleren is alleen mogelijk door een mail te sturen met reserveringnummers naar info@bloemencorsoloenhout.be. Bij het niet-annuleren wordt € 4,00 annuleringskosten per kaart in rekening gebracht.

× Heb je vragen?