VACATURE SOCIAL MEDIA SPECIALIST

Ben jij een expert in social media en breng jij online meer tijd door dan in real life? Dan ben jij dé Social Media Specialist waar wij naar op zoek zijn!

De Bloemencorso van Loenhout is een begrip in de Noorderkempen. Maar het is tegelijkertijd ook het best bewaarde geheim van de Noorderkempen. En dat willen we veranderen! Als Social Media Specialist ga jij er o.a. voor zorgen dat de corso via alle social media kanalen aan bekendheid groeit. Daarnaast is het een van jouw taken om de corsokoorts in beeld te brengen en te delen met de buitenwereld. Hoe bouw je zo’n praalwagen? Waar komen de ontwerpen vandaan? Welke bloemen worden gebruikt? Vragen die jij gaat beantwoorden door de volgers van onze social media kanalen te laten kennis maken met en betrekken bij de wondere wereld van de bloemencorso. Je weet op welk moment bepaalde content te zien moet zijn en op welk online kanaal om de meeste impact te maken.

Je komt in een team van 3 promotie- en publiciteitsmedewerkers. Je werkt graag samen, maar gaat ook proactief en zelfstandig op nieuwsonderzoek uit. Bestuursleden en corsobouwers weten je makkelijk te vinden en andersom betrek je anderen in je verhalen.

Taken en verantwoordelijkheden:
– Beheren van de verschillende social media kanalen
– Content bedenken en schrijven
– Aantal volgers op de diverse kanalen uitbreiden
– Contact met bezoekers onderhouden

Skills en opleiding:
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Ervaring met social media
– Creatief
– Communicatieve vaardigheden
– Enige stage- of werkervaring in een online marketing positie is een pré
– Ervaring met SEO, SEA, Google- Adwords en Analytics is een pré

Enthousiast geworden en klaar om een bijdrage te leveren aan de organisatie van de grootste corso van België? Dan nog even dit. Corso Loenhout is een vrijwilligersorganisatie en kent geen vrijwilligersvergoeding. Uiteraard zorgt de organisatie er voor dat de vrijwilligers tijdens bijeenkomsten en werkzaamheden op tijd voorzien worden van een hapje en een drankje. Maar je grootste beloning is de waardering van alle Loenhoutse corsobouwers, onze fans en bezoekers met als kers op de taart het intens meebeleven van de corso op corsozondag.

Solliciteer nu!